İpekyolu Anaokulu
Emin Paşa Mah. Hava Alanı Kavşağı Bölge Hastanesi karşısı polis lojmanları içi EDREMİT/VAN

VİZYON

Ne olmak istediğimizdir, İdeallerimiz ve hayallerimizdir Yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösteri

MİSYON

Bütün Öğrencilerin kendilerini rahat ifade etmesini liderlik vasfına sahip bireyler olarak yetişmesini; ezberci değil düşünen, sorgulayan, dünyayı tanıyarak anlamaya çalışan bireyler olmasını sağlamak. Bireysel farklılıklara dikkat ederek ruhsal olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek. Çocukların gelişim özelliklerini en üst seviyede geliştirmek(Sosyal, duygusal, bilişsel, psikomotor, dil, özbakım) Geleceğin ihtiyaçlarına cevap verebilecek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerleyen bireyler yetiştirmek üzere varız.

eTwinning kalite ödülü 2 birincilik
Kütüphane Kitap Sayısı :2047